Zomerzoektochten Oudenaarde


Gezinssport Vlaanderen deelt prijzen uit!

De 21ste editie van de zomerzoektochten van Gezinssport Vlaanderen kreeg op zaterdag 25 november haar bekroning in de Volkszaal van het Stadhuis in Oudenaarde. Na drie maanden speuren in de parel van de Vlaamse Ardennen werden de beste speurders in de bloemetjes gezet met mooie prijzen.

Ondanks de natte zomer lokte de zomerzoektochten ruim 3.500 zoektochtliefhebbers naar Oudenaarde. Ruim 880 zoektochtpakketten werden verkocht. Dat deelnemers van over gans Vlaanderen naar Oudenaarde afzakten, werd zaterdagochtend duidelijk tijdens de prijsuitreiking.

En de winnaars zijn …

Superwinnaar
De winnaar met de beste score op zowel de wandelzoektocht, de fietszoektocht als de geocaching is Elsy Sonck uit Erembodegem.

Hoofdwinnaars
In de afzonderlijke categorieën haalden de volgende deelnemers de hoofdprijzen.

  • Wandelzoektocht: Luc Brisard uit Erembodegem
  • Fietszoektocht: Candice Van Heghe uit Gent
  • Geocaching: Marie-Jeanne Ulenaers uit Lommel
  • Kinderzoektocht: Dante De Grave uit Ieper

De winnaars werden beloond met onder andere reischeques van Gezinssport Vlaanderen, Samsonite koffers, VIP-belevingspakketten van The Outsider, weekend- en wellnessarrangementen, streekproductenpakketten, kwaliteitsvolle slaapzakken van SeatoSummit, boekenpakketten Uitgeverij De Eenhoorn, gezelschapsspellen en tal van andere mooie pakketten in natura.

Proficiat aan alle winnaars!

Vragen?

Heb je vragen over onze zoektochten? Stuur dan een mailtje naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be
Wij beantwoorden ze met veel plezier!Volgend jaar… De Haan!

Voor 2024 wordt er afgesproken in De Haan. Te voet of met de fiets laten we je kennismaken met deze bijzondere parel aan onze Belgische kust. Ontdek samen met Gezinssport Vlaanderen de mooiste plekjes en bezienswaardigheden in en rond De Haan. En … er zijn opnieuw prachtige prijzen te winnen! Wij kijken er al naar uit om jullie daar te verwelkomen! Meer info weldra op deze pagina.

Met dank aan onze partners:

De zomerzoektochten in Oudenaarde zijn een initiatief van Gezinssport Vlaanderen in samenwerking met de stad Oudenaarde. Met de steun van Toerisme Vlaamse Ardennen, Toerisme Provincie Oost-Vlaanderen, de Gezinsbond, Gezinsvakantie-Familiatours, SeatoSummit, The Outsider, Nationale Loterij en Sport Vlaanderen.