Zomerzoektochten "Aarschot gezien? Aarschot gevonden!"

Onze zomerzoektochten in Aarschot zijn afgelopen. Van 1 juli tot en met 30 september kon je met je kinderen, je familie, met vrienden of collega’s wandelen, fietsen, geocachen en speuren in deze prachtige beeldenstad van het Hageland.

Ruim 3.000 deelnemers

Maar liefst 700 gezinnen gingen op ontdekking in Aarschot. Guido Benaets, sporttechnisch verantwoordelijke Gezinssport Vlaanderen, kan tevreden terugblikken op deze editie. “Onze zomerzoektocht wordt stilaan een gevestigde waarde”, aldus Guido. “We stellen vast dat het voor heel wat deelnemers stilaan een jaarlijkse traditie is geworden om elke zomer op speurtocht te gaan in een fijne Vlaamse stad.”

Bekendmaking winnaars

In de loop van november kennen we de winnaars van de vier zoektochten. Zij ontvangen tal van leuke prijzen zoals cadeaubonnen voor zomer- en wintervakanties, rugzakken van Deuter, slaapzakken van Sea to Summit, weekendarran­gementen, boeken en andere mooie naturaprijzen. De winnaars zullen in de loop van de maand november persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Oplossingen

De oplossingen kan je - na de prijsuitreiking (begin december) - op deze webpagina bekijken.

Nog meer zoektochtenplezier!

Onze zomerzoektochten in Aarschot mogen dan wel afgelopen zijn, toch kan je nog een heel jaar verder wandelen en speuren met Gezinssport Vlaanderen. Naar aanleiding van '100 jaar Gezinsbond' zijn enkele vroegere zoektochten nu in een geactualiseerde versie beschikbaar in verschillende provincies. Ga de uitdaging aan en trek naar Dendermonde, Diest, Ieper, Tongeren of Turnhout.
>>> Lees meer

De zomerzoektochten ‘Aarschot gezien? Aarschot gevonden!’ is een initiatief van Gezinssport Vlaanderen in samenwerking met de stad Aarschot. Met de steun van de Gezinsbond, Gezinsvakantie-Familiatours, Baloise, Deuter, SeatoSummit en Sport Vlaanderen.