Zomerzoektochten "Herentals gezien? Herentals gevonden!"

Gezinssport Vlaanderen deelt prijzen uit!

De 20ste editie van de zomerzoektochten van Gezinssport Vlaanderen kreeg op zaterdag 17 december zijn bekroning in het Cultuurcentrum ‘t Schaliken in Herentals. Na drie maanden speuren in de beeldenstad werden de beste speurders in de bloemetjes gezet met mooie prijzen.

Ruim 4.600 deelnemers

De zomerzoektochten brachten afgelopen zomer ruim 4.600 zoektochtliefhebbers op de been in Herentals. Al wandelend of fietsend gingen ze op zoek naar de juiste antwoorden op de vragen van de wandel-, fiets-, kinder- en geocaching zoektocht.

En de winnaars zijn...

Superwinnaar

De winnaar met de beste score op zowel de wandelzoektocht, de fietszoektocht als de geocaching is Hermans Josephine uit Lichtaart.

In de afzonderlijke categorieën haalden de volgende deelnemers de hoofdprijzen:

  • Wandelzoektocht: Peggy Boels uit Westerlo
  • Fietszoektocht: Eddy Buyens uit Ramsel
  • Geocaching: Peggy Boels uit Westerlo
  • Kinderzoektocht: Vince Van de Weyer uit Geel

Proficiat aan alle winnaars!

Benieuwd naar de oplossingen van de verschillende zoektochten?

Volgend jaar Oudenaarde!

Voor 2023 wordt er afgesproken in Oudenaarde. Te voet of met de fiets laten we je kennismaken met deze parel in de Vlaamse Ardennen. Ontdek samen met Gezinssport Vlaanderen de mooiste plekjes en bezienswaardigheden in en rond Oudenaarde. En … er zijn opnieuw prachtige prijzen te winnen! Wij kijken er al naar uit om jullie daar te verwelkomen! Meer info weldra op deze pagina.

copyright David Samyn

De zomerzoektochten ‘Herentals gezien? Herentals gevonden!’ zijn een initiatief van Gezinssport Vlaanderen in samenwerking met de stad Herentals. Met de steun van de Gezinsbond, Gezinsvakantie-Familiatours, Hidrodoe, SeatoSummit, Nationale Loterij en Sport Vlaanderen.