Word lid, individueel of als gezin!

Sport je regelmatig, alleen of samen met je gezin? Dan biedt ons 'Op-weg'-lidmaatschap jou de ideale omkadering. Je kan individueel of als gezin aansluiten. Als lid geniet je van tal van lidmaatschapsvoordelen en een 24u/24u verzekering voor lichamelijke ongevallen.

Elk Op Weg-lid ontvangt een gepersonaliseerde lidkaart die tal van voordelen oplevert. Bovendien ben je 24u op 24u verzekerd voor lichamelijke ongevallen tijdens volgende Op Weg-sporten: wandelen, fietsen, joggen, zwemmen en fitnessen. De verzekering geldt voor bovenvermelde sporttakken binnen heel Europa.

Je gepersonaliseerde lidkaart biedt jou en je gezin tal van sportieve voordelen:

Sportverzekering
We bieden elke individuele sporter een degelijke sportverzekering voor lichamelijke ongevallen. Hier kan je de verzekeringspolis voor individuele sporters downloaden.

Kortingen bij vakanties
Individuele leden krijgen een korting van 40 euro op onze sportvakanties in binnen- en buitenland.

Deelname aan sportevenementen
Gratis deelname aan onze wandel- en fietszoektochten
Mogelijkheid tot deelname aan tal van wandel-, fiets- en joggingorganisaties.

Wat kost een Op Weg lidmaatschap?

Individuele aansluiting:
25 euro per persoon ongeacht de leeftijd.

Gezinslidmaatschap:
Voor 45 euro kan men voor het hele gezin een Op Weg-lidmaatschap afsluiten!

Aansluiting per kalenderjaar (aansluiten in september = lid tot eind december van volgend jaar).

Met je Op-weg-lidmaatschap kan je ook verzekerd sporten in een Gezinssportclub naar keuze. Als je als Op-weg-lid aansluit bij onze federatie én je sport bovendien in één van onze Gezinssportclubs, dan hoef je de clubledenbijdrage (10 euro voor volwassenen en 8 euro voor -18-jarigen) niet te betalen. Je club kan dan voor jou (en je gezinsleden) een gratis lidmaatschap bij onze federatie aanvragen en een korting toekennen op de deelnameprijs van de club.

Aansluiten bij een bestaande sportclub

Sport je liever in clubverband?

Ook dat kan bij ons! Niet minder dan 450 sportclubs zijn aangesloten bij onze federatie. Onze clubs bieden tal van sporttakken aan, van atletiek over dansen en gymnastiek tot zwemmen. Ontdek een sportclub in je buurt en sluit je aan.