Gratis proeflessen

Sporten maar eerst even proberen? Uiteraard! Laat potentiële sporters via drie gratis (opeenvolgende) proeflessen kennismaken met jouw sportclub.

Als clubverantwoordelijke kan je op je beide oren slapen. De nieuwkomers, die komen testen tijdens reguliere clubactiviteiten, zullen wel degelijk verzekerd zijn tegen lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Je hoeft vooraf geen gegevens van de potentiële leden door te geven. Doet er zich een ongeval voor? Dan geef je het ongeval op dezelfde wijze aan zoals je dat bij een aangesloten lid doet. Wij nemen verder contact op om de volledige gegevens op te vragen.

Eenmalige activiteiten

De gratis proeflessen zijn enkel van toepassing op leden die komen testen tijdens je reguliere clubactiviteit. Organiseer je een clubdag, vriendjesdag of een ander evenement? Vraag dan je eenmalige verzekering aan. Ben je niet zeker over het type verzekering dat je moet aanvragen? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk clubwerking via gezinssportvlaanderen.clubwerking@gezinsbond.be.