Kortingen vakanties

Kortingen binnenlandse vakanties

Heb je een lidkaart van Gezinssport Vlaanderen of van de Gezinsbond op zak? Dan geniet je van volgende mooie voordelen en kortingen:

 • 40 euro voordeel voor leden van de Gezinsbond of Gezinssport Vlaanderen op alle binnenlandse vakanties, met uitzondering van de weekendformules (daar geldt een ledenkorting van 10 euro)! Vergeet dus zeker niet je lidnummer te vermelden. Als lid doe je sowieso profijt!
 • Vroegboekkorting: vlugge inschrijvers krijgen een korting van 25 euro/persoon, onmiddellijk verrekend op de factuur! (boeken vóór 1/2 voor een sportieve vakantie tijdens de paasvakantie en mei/juni (met uitzondering van de weekendformules), vóór 1/4 voor de zomervakantie en september (met uitzondering van de weekendformules), en vóór 1/9 voor de herfstvakantie.

Kortingen buitenlandse vakanties

Enkel leden van de Gezinsbond of Gezinssport Vlaanderen kunnen deelnemen aan onze buitenlandse vakanties.

Ben je nog geen lid? Geen probleem! Op je het inschrijvingsformulier (online of papier) kan je aankruisen welk lidmaatschap je wenst aan te gaan en wat je hiervoor moet doen.

 • Gezinskorting: 30 euro/persoon korting vanaf het tweede (en volgende) kind(eren) van hetzelfde gezin bij inschrijving voor dezelfde vakantie.
  • Voor leden van de Gezinsbond: deze korting wordt rechtstreeks in je online portemonnee gestort.
  • Voor leden Gezinssport Vlaanderen: deze korting ontvang je onder de vorm van een cadeaubon, te gebruiken bij boeking van een volgende sportieve vakantie.
 • Buitenland - wintersportvakanties :
  inschrijven voor 15/9 voor wintervakanties tijdens de kerstvakantie en buiten seizoen in januari en februari.
  inschrijven voor 15/11 voor wintervakanties tijdens de krokus- en paasvakantie en buiten seizoen maart
  Buitenland - paas- en zomervakanties en buiten seizoen
  inschrijven voor 1/2 voor sportvakanties tijdens de paasvakantie, mei en juni
  inschrijven voor 1/4 voor sportvakanties van juli, augustus en september
  inschrijven voor 1/9 voor sportvakanties tijdens de herfstvakantie
 • Zowel voor onze binnen- als buitenlandse sportieve vakanties gelden er algemene verkoopsvoorwaarden. Lees ze op voorhand even na alvorens in te schrijven.