HUP! magazine

Je wil meer bewegen, meer ontspannen en meer plezier beleven met het gezin? Hup!, het nieuwe ledenmagazine van Gezinssport Vlaanderen geeft jouw gezin net dat duwtje in de rug. Allee hup, waar wacht je nog op?


Een brok inspiratie 4x/jaar in de bus

  • Boeiende beweegverhalen
  • Inspirerende activiteiten voor een gezondere levensstijl
  • Verrassende rubrieken

... zetten jouw gezin in beweging

Inbegrepen in het lidmaatschap

Ben je lid van Gezinssport Vlaanderen (aangesloten bij een van onze sportclubs of 'Op Weg'-lid) dan is HUP! inbegrepen in jouw lidmaatschap en ontvang je dit magazine voortaan 4x/jaar gratis in jouw brievenbus.

Ben je geen lid, maar wens je het magazine toch graag te ontvangen, dan betaal je 7 euro/ex. of kan je ook een abonnement aangaan van 20 euro/4 ex. Stuur hiervoor een mailtje naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be met vermelding van jouw voorkeur en adresgegevens.

Adverteren in HUP!?
Bereik 75.000 lezers!

Gezinssport Vlaanderen beschikt over een uitgebreid en divers sportaanbod voor het volledige gezin: voor ouders met kinderen, de actieve 50-plusser en grootouders met kleinkinderen. HUP! wil inspirerende activiteiten in de kijker zetten, authentieke beweegverhalen uit de doeken doen en met verrassende rubrieken gezinnen op sleeptouw nemen.

Met een oplage van 25.000 gedrukte exemplaren en een bereik van 75.000 lezers bereiken we talrijke gezinnen. Samen kunnen we jouw naambekendheid versterken en onze lezers warm maken voor jouw product of dienst.