Clubondersteuning, wij staan voor je klaar!

Net zoals jij hebben we een hart voor sport. En net zoals jij weten we dat sportclubs een goede ondersteuning nodig hebben. We staan klaar met het antwoord op al je praktische vragen.

​Maak kennis met ons team clubondersteuners

Jonas Dillen

Verantwoordelijke clubwerking

Jonas is sinds 2022 in dienst bij Gezinssport Vlaanderen. Je kan bij hem terecht met alle vragen in verband met je clubwerking.

jonas.dillen@gezinsbond.be

✆ 02 507 88 37

Bram De Smet

Clubondersteuner jeugdclubs

Bram is onze expert in het ondersteunen van clubs met een jeugdwerking. Hij staat in voor het jeugdsportproject en het promoten van knuffelturnen.

bram.de.smet@gezinsbond.be

✆ 0472 678 995

Sera Van Splunter

Clubondersteuner watergewenning

Met jaren ervaring in het zwembad en als docente voor lesgevers, is Sera het eerste aanspreekpunt voor onze clubs watergewenning.

Monica Wynants

Helpdesk sportclubs

Monica is samen met Britta verantwoordelijk voor het bemannen van onze helpdesk. Vragen over workshops, verzekeringen of ledenadministratie? Monica lost ze in geen tijd op.

Mail onze helpdesk

✆ 02 507 88 90

Britta Eggermont

Helpdesk sportclubs

Britta is samen met Monica verantwoordelijk voor onze helpdesk. Heb je vragen over facturen, ledenadministratie of bestellingen dan ben je bij Britta op het juiste adres.

Mail onze helpdesk

✆ 02 507 88 90

Clubondersteuning

Heb je vragen over de werking of administratie van je club? Neem dan gerust contact op met een van onze clubondersteuners. Ze helpen je online of fysiek verder en zorgen ervoor dat je snel een antwoord krijgt op je vragen.