Sportief met de Wandelvogel

Afscheid van ‘Sportief met de Wandelvogel’

Bijna vijftig jaar informeerden en inspireerden we met ons magazine 'De Wandelvogel' en later ‘Sportief met de Wandelvogel’ de recreatieve wandelaar en fietser met boeiende toeristische reportages in binnen- en buitenland, inclusief uitneembaar routeboekje voor wandel- en fietsmogelijkheden. Helaas moeten we afscheid nemen van ‘Sportief met de Wandelvogel’ in deze hoedanigheid.

Uiteraard was dit niet mogelijk zonder onze ploeg van enthousiaste redacteurs, die ons telkens inspireerden om in hun voetsporen te treden en een nieuwe streek te verkennen. Dank jullie wel voor alle prachtige wandelingen en fietstochten die jullie ons voorschotelden! We kijken ernaar uit om de samenwerking verder te zetten in de opvolger van 'Sportief met De Wandelvogel' ...

Uitkijken naar een nieuw gezinsmagazine!

‘Sportief met de Wandelvogel’ krijgt een nieuwe make-over. Van de cover tot de laatste pagina, alles zal in een nieuw jasje gestoken worden. Nieuw naar inhoud, met verfrissende rubrieken, boeiende interviews en inspirerende (beweeg)tips voor gezinnen. En uiteraard mag ook hier het wandelen en fietsen niet ontbreken. Ontdek het resultaat in 2021!