Algemene voorwaarden opleidingen & bijscholingen

  1. Sommige van onze opleidingen en bijscholingen zijn betalend. Het tarief vind je steeds terug bij de respectievelijke opleiding of bijscholing.
  2. Zodra je een betalingsopdracht krijgt m.b.t. een opleiding of bijscholing van Gezinssport Vlaanderen, moet de betaling gebeuren binnen de termijn vermeld op de betalingsopdracht.
  3. Wanneer je een formulier indient via de website van Gezinssport Vlaanderen dan worden je gegevens enkel voor interne werking en rapportering gebruikt. De gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt.

Inschrijving annuleren?

  1. Schrijf je in voor een opleiding of bijscholing en je kan niet aanwezig zijn, dan kan je dit tot 14 dagen vooraf schriftelijk laat weten aan gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be. Je hoeft dan geen deelnamebedrag meer te betalen of indien je reeds de betaling overmaakte, wordt het volledige bedrag teruggestort.
  2. Schrijf je in voor een opleiding of bijscholing en je laat tussen 14 dagen en 7 dagen vooraf schriftelijk weten aan gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be dat je niet aanwezig kan zijn, dan betaal je 50% van het deelnamebedrag of wordt 50% van het eventueel betaalde deelnamebedrag teruggestort. Dit omdat Gezinssport Vlaanderen reeds de nodige kosten maakte.
  3. Schrijf je in voor een opleiding of bijscholing en je laat korter dan 7 dagen vooraf of helemaal niet schriftelijk weten aan gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be dat je niet aanwezig kan zijn, dan betaal je 100% van het deelnamebedrag of wordt 0% van het eventueel betaalde deelnamebedrag teruggestort. Dit omdat Gezinssport Vlaanderen reeds de nodige kosten maakte.