Overzicht sportvakanties

Impact corona op onze vakanties

We begrijpen de bezorgdheid die er is naar de zomerreizen toe. Gezinssport Vlaanderen volgt de adviezen van de overheid en de maatregelen die zijn genomen, strikt op. Hier vind je een update van de maatregelen die we hebben genomen.

 • Buitenlandse reizen
  Na intern overleg met personeel en bestuur van Gezinssport Vlaanderen hebben we helaas de beslissing moeten nemen om alle groepsreizen naar het buitenland uit veiligheidsoverwegingen te annuleren, al zeker t.e.m. 31 augustus 2020.

  De huidige situatie en onzekerheid over wat er in de toekomst zal mogen van onze overheid, maar ook in het land van bestemming, maakt het ons onmogelijk om onze buitenlandse reizen correct voor te bereiden. Het is bovendien heel moeilijk om onze buitenlandse reisformule (actieve busreis in groep, met verschillende generaties samen), corona-proof en veilig te organiseren.
 • Binnenlandse reizen
  De huidige situatie en onzekerheid over wat er in de toekomst zal mogen van onze overheid (richtlijnen volgen pas op 8 juni) maakt het ons onmogelijk om onze grootouder-kleinkindvakanties van begin juli correct voor te bereiden en corona-proof en -veilig te organiseren.
  Het programma ter plaatse bestaat in grote mate uit sportactiviteiten in groep waar de veilige afstand van 1,5 meter niet (altijd) kan gegarandeerd worden. Bovendien brengen we verschillende gezinnen en generaties - grootouders & kleinkinderen - samen, wat momenteel door experten wordt afgeraden.

  De grootouder-kleinkindvakanties met afreisdatum vóór 10 juli zullen geannuleerd worden. Binnenlandse vakanties na 10 juli gaan voorlopig door en kan je op inschrijven.

Tegelijkertijd willen we onze deelnemers ook nu al geruststellen.
Wanneer Gezinssport Vlaanderen noodgedwongen beslist om een reis te annuleren, dan bieden we de deelnemers de keuze uit een volledige terugbetaling of tegoedbon ter waarde van het reeds betaalde bedrag.

Momenteel werden er nog geen sportvakanties voor jouw gewenste zoekopdracht opgeladen naar de website.

Het zomervakantieaanbod verschijnt eind december. Het wintersportaanbod kan je vinden vanaf juni.

Wens je in primeur onze vakantiebrochures te ontvangen, dan kan je een mail sturen naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be met je naam en adresgegevens.

Zoek een andere vakantie