Actieve strand- en zeevakantie - excl. voor eenoudergezinnen (07/07/19 - 12/07/19)

  • Datum: 07 juli 2019 - 12 juli 2019
  • Locatie: Aparthotel Vayamundo Kinkhoorn & Ravelingen, België
  • Voor wie?: Eenoudergezinnen
  • Wat?: Actieve vakanties

Eenoudergezinnen kunnen bij ons terecht voor exclusieve actieve groepsvakanties. Onze begeleiders zorgen voor een zorgeloos verblijf en een goed gevuld, actief en gezinsvriendelijk programma.
Tussen de gezinsactiviteiten door, bieden we jou, als ouder, af en toe de mogelijkheid om even tot rust te komen in de wellness of de bar, terwijl onze monitoren de kinderen animeren.

Programma

Tijdens deze actieve week aan zee bieden we jou en je kinderen een leuke afwisseling tussen strandsporten, pootje baden (of zwemmen) in zee en ontspanning op en naast het strand.

Dit programma kan variëren naargelang de weersomstandigheden.

Dag 1 - aankomst & kennismaking

Na het installeren van de kamers maken we tijd om elkaar en de omgeving wat beter te leren kennen tijdens enkele kennismakingsspelletjes en een verkennende wandeling in de buurt van het hotel.

Dag 2 - strandspelen

We trekken een dagje naar het strand voor toffe spelletjes met de parachute en wereldbal. We spelen strandestafette, trekken met onze emmertjes naar de zee en maken modder-zandtaartjes. We spelen strandtikkertje en jagerbal.

Dag 3 - dans, duinenzoektocht, vliegeren & garnaaltjes vissen

Onze vrijwilligers leren je een leuke kampdans aan. We trekken de duinen in op zoek naar een schat. Laten een vlieger op en proberen visjes en garnaaltjes te vangen met onze schepnetjes.

Dag 4 - strandsporten, zandkastelen bouwen & kubb

Vandaag maken we kennis met tal van sporten: voetbal, honkbal, kubb, petanque, strandtennis en –badminton. We bouwen zandkastelen en versieren ze met schelpjes. Wie maakt het mooiste kasteel?

Dag 5 - water, water en nog eens water

We nemen een duik in het zwembad van ons hotel, spelen waterspelletjes op het strand en gaan pootje baden in de zee. We spelen levende gezelschapsspelen en dagen elkaar uit in een 1 tegen allen.

Dag 6 - go-carts, ijsjes & afscheid

Go-carts rijden op de dijk en nadien een ijsje eten. De ideale afsluiter van een actieve vakantie aan zee!

Praktisch

  • Actieve vakantie o.l.v. vrijwilligers van Gezinssport Vlaanderen
  • Verblijf in volpension.
  • Begeleid programma, incl. alle activiteiten en gebruik van sportmateriaal en - accommodatie

Prijs exclusief:

  • Vervoer van en naar het hotel
  • Optionele annulatieverzekering

Prijzen

Programmakeuze Leeftijd Ledenprijs Niet ledenprijs
Eenoudergezinnen aan zee - 2728 0 - 2 €35 €75
Eenoudergezinnen aan zee - 2728 3 - 5 €280 €320
Eenoudergezinnen aan zee - 2728 6 - 11 €299 €339
Eenoudergezinnen aan zee - 2728 12 - 89 €495 €535

Aparthotel Vayamundo Kinkhoorn & Ravelingen

Zeedijk 290-330
8400 Oostende
België

Aparthotel Vayamundo Kinkhoorn & Ravelingen ligt vlakbij het strand van Oostende en is gemakkelijk bereikbaar met de trein (naar Oostende) en de kusttram (halte Ravelingen). Parkeren kan eventueel in de betalende ondergrondse parking van het hotel (rechtstreeks te reserveren bij Vayamundo).

Kamers & maaltijden

We beschikken over comfortabele studio's met slaapgelegenheid voor 4 tot 8 personen (aparte kamer en zetelbed in living). Alle kamers zijn voorzien van een mooie zithoek met flatscreen-tv, badkamer met douche, wastafel en toilet.

Ontspanningsmogelijkheden

Overdekt zwembad, sporthal, grote binnenspeeltuin, tafeltennistafels, reuzegezelschapsspelen, indoor petanque en volksspelen.