Actieve en sportieve vakanties

Op vakantie met het gezin? Het mag een beetje actief zijn? Dan ben je bij Gezinssport Vlaanderen aan het juiste adres! Wij bieden een breed aanbod aan actieve vakanties voor gezinnen, eenoudergezinnen, volwassenen en grootouders met kleinkinderen.

Actie, avontuur en adrenaline voor 5-18-jarigen? Bekijk ook het specifiek aanbod jeugdkampen op afya.be

Impact corona op onze vakanties

We begrijpen de bezorgdheid die er is naar de zomerreizen toe. Gezinssport Vlaanderen volgt de adviezen van de overheid en de maatregelen die zijn genomen, strikt op. Hier vind je een update van de maatregelen die we hebben genomen.

  • Buitenlandse reizen
    Na intern overleg met personeel en bestuur van Gezinssport Vlaanderen hebben we helaas de beslissing moeten nemen om alle groepsreizen naar het buitenland uit veiligheidsoverwegingen te annuleren, al zeker t.e.m. 30 september 2020.

    De huidige situatie en onzekerheid over wat er in de toekomst zal mogen van onze overheid, maar ook in het land van bestemming, maakt het ons onmogelijk om onze buitenlandse reizen correct voor te bereiden. Het is bovendien heel moeilijk om onze buitenlandse reisformule (actieve busreis in groep, met verschillende generaties samen), corona-proof en veilig te organiseren.

Tegelijkertijd willen we onze deelnemers ook nu al geruststellen.
Wanneer Gezinssport Vlaanderen noodgedwongen beslist om een reis te annuleren, dan bieden we de deelnemers de keuze uit een volledige terugbetaling of tegoedbon ter waarde van het reeds betaalde bedrag.

Vakanties in de kijker

Wens je mee te werken aan onze vakanties?

We zijn vaak op zoek naar vrijwilligers-medewerkers die instaan voor de begeleiding op de sportieve vakanties (binnen- en buitenland).

Blijf op de hoogte van Gezinssport Vlaanderen

Meer info over de Gezinssport Vlaanderen nieuwsbrief