Sportmateriaal

Onze federatie beschikt over heel wat gevarieerd en voornamelijk klein sportmateriaal, o.a. allerlei sportballen en rackets, maar ook hockeysticks, hoepels of springtouwen.

Je kan bij ons bovendien ook terecht voor Wesco-materiaal, o.a. mousse Wesco-blokken en balanceerbalkjes en hoepels, inline skates en bescherming, nordic-walking poles en klein en groot zwembadmateriaal, o.a. zinkend en drijvend materiaal, waterbasketbaldoeltjes, zwembanden,...

Wens je sportmateriaal te huren?

Dat kan eenvoudig via het aanvraagformulier; vul je gegevens in en duid aan welk sportmateriaal je wenst te huren. Mail het ingevulde formulier naar ons secretariaat - dienst clubwerking.

Extra beelden

In de kijker: de Gizi-koffer

Een koffer vol materiaal ter ondersteuning van sportieve peuter- en kleuteractiviteiten.

De Gizi-koffer is samengesteld uit kwaliteitsvol Wesco-materiaal, ideaal om peuter- of kleuteractiviteiten mee te organiseren. In de koffer vind je pittenzakjes, ringen, stokken, markeringshoedjes, reuzevoeten, loopzakken, ballen, stapstenen, een trektouw, een tamboerijn, hoepels en een parachute.

Met dit materiaal kan je tal van Gizi-activiteiten organiseren. Gezinssport Vlaanderen beschikt over een map 'Gizi komt naar je toe' met verschillende uitgewerkte kleuteractiviteiten, kleurrijke kijkwijzers met een voorstelling van de oefeningen en kijk- en leesboekjes 'Gizi kijk, ik sport' voor de kinderen.

Ontdek meer over het Gizi-project.