KRIEBELDAG 2020: We hebben je zo gemist! (virtuele dag vanuit je eigen kot)

  • Datum: 02 juli 2020
  • Tijdstip(pen): 9u15 - 16u30
  • Locatie: Thuis, in ieders kot
  • Adresgegevens: Lemmensstraat 36, 3640 Kinrooi
  • Regio: Limburg
  • Sporttak(ken): Omnisport

IEDER VANUIT ZIJN KOT
EEN KNOTSGEKKE "WE HEBBEN JE ZO GEMIST"-FEESTDAG VOOR KINDEREN, OUDERS EN GROOTOUDERS

virtuele dag vanuit je eigen kot met opdrachten en spelletjes (zie info hieronder). Schrijf je familie in via deze link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPzUX7a8unQOFQOn5Ga8AODIGvWYdkot47cnGfZ7Lc-gEYcA/viewform

Wat mag je verwachten? Ga met je team om 9u30 achter je GSM en/of computer zitten en log in (info krijg je vooraf). Na de introductie maak je een keuze uit de aangeboden opdrachten en amuseer je je heel de dag samen in jullie kot. Doorheen de dag stuur je enkele foto's naar de jury. Rond 15u15 spelen we de kahoot kwis en rond 16u sluiten we af met de prijsuitreiking. Ieder ingeschreven team ontvangt op zaterdag 27 juni een mail met verdere informatie.

Wat heb je nodig om mee te spelen? Een smartphone en liefst ook computer/laptop/tablet met internetverbinding (Wifi) om contact te houden met de spelleiders.

Voor wie? Het spel is geschikt voor kinderen tot 14 jaar, met hun ouders en/of grootouders. Minstens één volwassene speelt mee om thuis alles in goede banen te leiden. Indien grootouders ver weg wonen of nog veilig in hun kot verblijven, kunnen zij zich als apart team inschrijven en ontvangen ze ook alle info. Jullie kunnen dan via facetime, skype, whatsapp, ... contact houden en samen het spel spelen.

Wat kost dat? Niets, alleen tijdig inschrijven: klik hier Inschrijvingen worden stopgezet indien volzet

Extra: Gezinsbond zorgt voor een aandenken voor elk team en je kan een bedrag in je online portemonnee Gezinsbond winnen.

Info: gosamaaseik@gmail.com

Contactinformatie

Organisator: gosamaaseik@gmail.com
Contactpersoon: Luc Remans
Organisator: luc.remans@gmail.com
Telefoon: 0478/99 99 97