kangatraining 8-weekse cursus

  • Datum: 23 september 2019
  • Tijdstip(pen): 10-11
  • Locatie: Sportcentrum Balsakker Lille
  • Adresgegevens: Balsakker 46A, 2275 Lille
  • Regio: Antwerpen
  • Sporttak(ken): Knuffelturnen

Een goed begin van het schooljaar!

Maandag 23 september start de eerste Kangatraining 8-weekse cursus in Lille! Actief werken aan het herstel van je lichaam met fijne oefeningen, dans en gezelligheid met andere moeders! Wil je eerst een keer mee doen? Dat kan! Doe dan mee op 9/9 of 12/9 tijdens de open les.

Jij wordt fit terwijl je kindje in de drager (of draagdoek) zit.

Tijdens deze cursus les ga je actief werken aan het herstel van je lichaam en geven we extra aandacht aan bekkenbodem en buikspieren. We beginnen elke les met een aantal vloeroefeningen, daarna gaat je kindje in de draagzak en gaan we een stuk dans doen, maar ook squats en bekkenbodem oefeningen. Kangatraining is een totale lichaams-workout!

Meedoen kan vanaf 6-8 weken (keizersnede 12 weken) na de bevalling, mits je een 'ja' heb gehad om te sporten van je gynaecoloog of dokter.

Heb je geen drager of draagzak? Geen probleem - deze kun je kosteloos lenen tijdens de cursus. Maar laat het wel even weten.

De 8-weekse cursus kost €105. (€ 100 als je meedeed met de open les). Er is een extra les aan het eind van de cursus -mocht je een les hebben gemist. Tijdens school vakanties en op feestdagen is er geen les.

Opgeven is wel even belangrijk zodat je verzekerd bent van een plekje en je alle info van mij ontvangt! Dit kan via https://kangatraining.info/be_nl/instructor/TanyaS...

Minder weergeven

Contactinformatie

Organisator: Kangatraining Lille - Tielen met Tanya
Contactpersoon: Tanya Smolderen
Organisator: tanya@kangatraining.be
Telefoon: 0495316961