KemelKubb tornooi - GSK Kemzeke

  • Datum: 21 mei 2017
  • Tijdstip(pen): 14:00
  • Locatie: Grasweitje Chiroheem
  • Adresgegevens: Kerkwijk 18, 9190 Kemzeke
  • Regio: Oost Vlaanderen
  • Sporttak(ken): Volksspelen

Op zondag 21 mei organiseert GSK Kemzeke de 4de editie van de KEMELKUBB. Wil je de felbegeerde wisselbeker winnen? Stel dan snel een ploegje samen met enkele vrienden of familieleden en schrijf in!

Om 14.00 uur vliegen we erin op het grasplein achter het chiroheem. Je bent welkom met een ploeg van 4 tot 6 personen tegen de democratische prijs van 5 euro per ploeg. Wij voorzien, tegen een kleine prijs, drank voor de verliezer die troost zoekt en voor de winnaar die wil klinken. Schrijf dus snel in via gsk.kemzeke@gmail.com met vermelding van de namen van de deelnemers van je ploeg en verzin een originele ploegnaam.

Inschrijven kan tot woensdag 17 mei 2016.

Viking Kubb, enkele jaren geleden voor velen nog onbekend maar ondertussen uitgegroeid tot één van de meest populaire buitenspelen. Jong én oud beleven uren plezier aan het spel met als enig doel: de koning omver gooien. Al naargelang de tactiek (of het geluk?) van de deelnemers kan het spel binnen enkele minuten gespeeld zijn of kan het net urenlang duren. Het slorpt je helemaal op, je voert een strijd, je gaat tot het uiterste, je zweet, je lacht, je weent totdat die verdomde koning omver ligt! Her en der in het Vlaamse land spruiten de Viking Kubb tornooien uit de grond.

Ook wij blijven niet achter en organiseren voor de 4de maal het enige echte Kemzeekse Viking Kubb tornooi, de KEMEL-KUBB! Houd je klaar voor een middagje vertier en plezier en misschien word jij wel gekroond tot onze Kemel-kubb koning! Eeuwige roem verzekerd.

Contactinformatie

Organisator: GSK Kemzeke
Contactpersoon: D'hamers Maarten
Organisator: gsk.kemzeke@gmail.com
Telefoon: 032964547