Gezinsbond Ruiselede is fan van de Paascluedo

Gezinsbond Ruiselede zocht een leuke paasactiviteit voor hun leden. In de nieuwsbrief voor vrijwilligers lazen ze dat Gezinssport Vlaanderen een kant-en-klare paasactiviteit had uitgewerkt voor afdelingen. "We waren helemaal gewonnen voor de Paascluedo", vertelt Geertrui Baeyens, bestuurslid afdeling Ruiselede.

Lokaal uitgestippelde wandeling

"Wij maakten gebruik van een lokaal uitgestippelde wandeling in het Parochieveldbos, speciaal voor gezinnen met kinderen van ongeveer 3 km. De kaartjes werden opgehangen door enkele bestuursleden en dan was het wachten op de opkomst. Er kon worden deelgenomen gedurende de hele paasvakantie".

Communicatie

"We communiceerden deze activiteit via ons plaatselijk boekje en ook via facebook. De deelnemingsformulieren waren verkrijgbaar bij de lokale handelaars en konden ook worden gedownload via onze website".

Leuke prijs

"Wie de oplossing naar ons mailde, maakte kans op een leuke prijs. Uit de juiste inzendingen werden 3 winnaars geloot tijdens de jaarlijkse paaseierenraap".

Leden enthousiast

"De deelnemende gezinnen waar heel enthousiast. De activiteit staat alvast terug op het programma voor dit jaar en is echt een aanrader. Dit maakt een wandeling met kinderen altijd wat boeiender".

TIP: het gebruik maken van een bewegwijzerd traject in combinatie met deze hapklare paasactiviteit zorgt ervoor dat deze activiteit niet veel moeite kost en toch heel wat gezinnen bereikt.

Ook aan de slag met de Paascluedo in je afdeling?