Opleidingen en bijscholingen

We organiseren jaarlijks verschillende opleidingen en bijscholingen in allerhande sporttakken. Bovendien promoten we de erkende sporttechnische opleidingen van de Vlaamse Trainersschool en bestuurlijke opleidingen van Dynamo Project.

Hier vind je steeds een overzicht van alle geplande opleidingsmomenten. Inschrijven kan door te klikken op de opleiding of bijscholing van jouw keuze en van daar door te klikken naar het online inschrijvingsformulier.

Externe opleidingen

Vlaamse Trainersschool

De Vlaamse Trainersschool (VTS) organiseert jaarlijks verschillende sporttakgerichte, begeleidings- en beroepsgerichte opleidingen en bijscholingen. In de opleidingen leer je kennis en vaardigheden op een creatieve en betekenisvolle manier over te brengen op een groep of een individu.

  • Opleiding initiator wandelen
    De opleiding van het najaar 2019 is volzet.

Dynamo Project

Dynamo Project biedt bijscholingen aan voor sportclubbestuurders. Bovendien ontwikkelde het Dynamo Project verschillende brochures, modeldocumenten en tools om sportclubbestuurders te helpen bij de administratie en het bestuur van hun sportclub.

Vlaamse Zwemfederatie

Op zaterdag 7 en zondag 8 september 2019 organiseert de Vlaamse Zwemfederatie haar jaarlijkse Swim Conference. Een leerrijke tweedaagse voor alle gekwalificeerde trainers en lesgevers zwemmen, van initiator tot Trainer A.
Meer info en inschrijven via de website van de Vlaamse Zwemfederatie.