Opleidingen en bijscholingen

We organiseren jaarlijks verschillende opleidingen en bijscholingen in allerhande sporttakken. Bovendien promoten we de erkende sporttechnische opleidingen van de Vlaamse Trainersschool en bestuurlijke opleidingen van Dynamo Project.

opleidingen 2020-2021

Alle nieuwe inschrijvingen voor onze opleidingen verlopen via ons nieuw portaal.

Hier vind je steeds een overzicht van alle geplande opleidingsmomenten. Inschrijven kan door te klikken op de opleiding of bijscholing van jouw keuze en van daar door te klikken naar het online inschrijvingsformulier.

We werken momenteel aan een nieuw opleidingsaanbod. Binnenkort vind je hier meer informatie over onze bijscholingen en opleidingen knuffelturnen en watergewenning.

Externe opleidingen

Vlaamse Trainersschool

De Vlaamse Trainersschool (VTS) organiseert jaarlijks verschillende sporttakgerichte, begeleidings- en beroepsgerichte opleidingen en bijscholingen. In de opleidingen leer je kennis en vaardigheden op een creatieve en betekenisvolle manier over te brengen op een groep of een individu.

  • Opleiding initiator zwemmen

Dynamo Project

Dynamo Project biedt bijscholingen aan voor sportclubbestuurders. Bovendien ontwikkelde het Dynamo Project verschillende brochures, modeldocumenten en tools om sportclubbestuurders te helpen bij de administratie en het bestuur van hun sportclub.