Vacatures

Op deze pagina houden we je op de hoogte van openstaande vacatures bij Gezinssport Vlaanderen.

Lokale sportclubs

Wij zijn vaak op zoek naar gekwalificeerde lesgevers en vrijwilligers voor de begeleiding van allerhande activiteiten. Hier vind je een overzicht van alle vacatures.

Interesse? Stel je kandidaat!

 • Gezinsbond Ardooie zoekt een lesgever bewegingsopvoeding voor kleuters op zaterdagvoormiddag van 9u tot 11u en een lesgever balsporten voor 6-12 jarigen ook op zaterdagvoormiddag, van 11u tot 12u. De lessen gaan door in de parketzaal van De Ark in Ardooie. Voor meer informatie kan je via mail of telefonisch terecht bij Veerle Goethals (0498/63 12 02).
 • Gezinsbond Wortel (Antwerpen) zoekt een lesgevers bewegingsopvoeding/turnen voor kleuters, voor de lessen op zaterdagvoormiddag van 9u tot 11u. De lessen gaan door in de turnzaal van de lagere school in Wortel. Interesse? Neem contact op met clubverantwoordelijke Tinne Van Looveren. Meer informatie vind je op de website van Gezinsbond Wortel.
 • GSF Omnisport Mariakerke (Oost-Vlaanderen) zoekt een lesgever turnen voor senioren voor lessen op maandagnamiddag. De lessen gaan door in de sporthal in Mariakerke. Interesse? Dan kan je contact opnemen met clubverantwoordelijke Walter Neirynck.
 • GSF Waasmunster is op zoek naar een lesgever BBB/Figuurtraining voor de trainingen op zaterdagmorgen van 9u tot 10u. De lessen gaan door in de Wonderboom Kerkstraat 49 Waasmunster. Interesse? Dan kan je contact opnemen met clubverantwoordelijke Marijke Verlent (via mail of op 0494 63 92 68).
 • Gezinssport Aalter zoekt lesgevers zwemmen voor de zwemlessen op woensdagavond van 18u tot 20u. Ben je student, leerkracht LO of in het bezit van een diploma hoger redder of initiator zwemmen? Heb je zin om elke week les te geven of af en toe een vervanging te doen? Dan kan je via mail contact opnemen met Gezinssport Zwemmen Aalter.
 • Gezinsbond Dessel zoekt een lesgever zwangerschapszwemmen. De lessen gaan door, vanaf september, op woensdagavond van 18 tot 19 u in het zwembad van Arendonk, Van Eycklaan 7. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Elly Van Endert, via mail of telefoon (0499 62 68 78).
 • Zwemclub 'Badvisjes Maasmechelen zoekt extra lesgevers zwemmen. Meer info.
 • Zwembondjes Mortsel zoekt voor de uitbreiding van hun lesaanbod gebrevetteerde redders en gekwalificeerde zweminstructeurs. De zwemlessen gaan door op zondagmiddag van 12 u tot 12.40 u. Neem contact op met Jeroen via het contactformulier. Meer info vind je ook op de website.
 • Knuffelturnvriendjes Kampenhout zoekt voor het versterken van haar OUDER-KIND sportclub een gemotiveerde begeleider die vrij is op zaterdagochtend van 8-12 u. Meer info. Interesse? Contacteer: Karlien Van Cauwelaert, T 0477 90 87 60 of via mail
 • Kids Gezinsbond H'tals zoekt voor haar zwemlessen nog een extra monitor om af en toe (of regelmatig) een vervanging te doen. Meer info. Interesse? Contacteer: Leen Debloudts, T 0496 97 88 79 of via mail
 • Gezinssport Kortenaken zoekt een sportmonitor om 25 lessen omnisport te verzorgen op zaterdag voormiddag vanaf 19 september voor 2 groepen omnisport, groep A van 2014-2012 en Groep B van 2011-2009. De lessen gaan door in sporthal “de Vruen” te Kortenaken van 10u tot 11u en van 11u tot 12u. Contacteer Martin Coomans 016/77 86 47 of via mail. Meer info vind je ook op de website.