Advertentietarieven

Met een (digitaal) bereik van 250.000 gezinnen in Vlaanderen is ons tijdschrift 'Sportief', hét recreatiesportmagazine van Gezinssport Vlaanderen, het uitgelezen magazine om uw naambekendheid te versterken en onze lezers warm te maken voor uw product of dienst.

Wat is SPORTIEF?

... hét bindmiddel tussen Gezinssport Vlaanderen en meer dan 550 aangesloten sportclubs en 37.000 sportieve en actieve gezinnen.
… een sportieve én gezonde kijk op vrije tijd, voor jong en oud.

De succesformule van Gezinssport Vlaanderen?
Een enorm en divers sportaanbod voor het volledige gezin. Voor ouders en kinderen, de actieve 50-plusser en grootouders met
kleinkinderen. Naast actieve vakanties in binnen- en buitenland en het familievriendelijke wintersportaanbod (jaarlijks zo’n 3.500 deelnemers), organiseert Gezinssport Vlaanderen ook sportevents om lezers verder aan zich te binden. Zo organiseert het jaarlijks de ‘Wandel- en Fietszoektocht’ en de ‘Nationale Wandel- en Fietsdag’ (6.000 deelnemers).

Onze lezers

Het magazine SPORTIEF Zomervakanties/Wintervakanties richt zich naar gezinnen, actieve 50-plussers en grootouders met kleinkinderen, die op een actieve en georganiseerde manier hun zomer of wintervakantie willen doorbrengen.
Lezers van dit blad bestaan voornamelijk uit leden van de Gezinsbond en leden van Gezinssport Vlaanderen (aangesloten via een van de 550 sportclubs van Gezinssport Vlaanderen).

Het magazine SPORTIEF met De Wandelvogel is een rijk gevuld magazine, gericht naar recreatieve clubleden (+ 18 jaar) en 'Op Weg'-leden (individuele sporters) van Gezinssport Vlaanderen.
Dit magazine staat boordevol informatie voor de recreatieve sporter en biedt een grote diversiteit aan artikelen: recreatieve sporttips, gezondheidsinfo, achtergrondverhalen, interviews, … Tevens richt het magazine zich naar de actieve wandelaar en fietser, die houdt van een gezonde vrijetijdsbesteding.
Dit magazine richt zich op toeristische reportages, informatie over wandel- en fietsmogelijkheden in binnen- en buitenland, wandel- en
fietstochten. Daarnaast bevat het blad een uniek en praktisch uitneembaar routeboekje.

Voor slechts €12,50 kunnen mensen zich al inschrijven op een jaarabonnement op SPORTIEF met De Wandelvogel.

Adverteer in een tijdschrift met een hart voor recreatiesport

Met een oplage van 40.000 gedrukte exemplaren en een digitaal bereik van 250.000 Gezinsbondleden bereiken wij talrijke gezinnen. Samen kunnen we uw naambekendheid versterken en onze lezers warm maken voor uw product of dienst.