Sporten: in clubverband of individueel

Je hebt de keuze om aan te sluiten bij een sportclub of om individueel of als gezin te sporten op een door jou gekozen tijdstip en locatie.

Wens je te sporten in clubverband, dan kan je terecht in één van onze sportclubs bij jou in de buurt. Onze clubs bieden tal van sporten aan, gaande van joggen en voetbal over turnen en badminton.

We zijn pionier in de watergewenning voor baby's, peuters en kleuters. Nieuw in het aanbod is knuffelturnen, een bewegingsactiviteit voor kleuters, samen met hun (groot)ouder.
Wil je bewegen met je baby, dan is kangatraining een leuke activiteit.

  • Vergeet niet dat een deel van je lidgeld (tot 45 euro per jaar!) teruggestort wordt door je mutualiteit. Een overzicht van de modaliteiten per mutualiteit vind je hier.
  • Vind je niet onmiddellijk jouw gading tussen het huidige aanbod en wens je een eigen sportclub op te starten? Of heb je zelf een vriendengroep met wie je wekelijks gaat sporten, maar ontbreekt het jou aan omkadering en een goede verzekering voor alle deelnemers? Dan kan je - gratis! - als nieuwe sportclub aansluiten bij onze federatie.

Sporten wanneer het jou uitkomt?

Ga je regelmatig wandelen, fietsen of joggen? Of wekelijks zwemmen (met je gezin)?
Dan kan je individueel of als gezin aansluiten bij Gezinssport Vlaanderen. Als lid geniet je van tal van voordelen en een 24u/24u verzekering voor lichamelijke ongevallen voor Op Weg-activiteiten (joggen, wandelen, fietsen, zwemmen en fitness) binnen Europa.

Aansluiten als sportclub

Gezinssport Vlaanderen is een erkende en gesubsidieerde recreatieve multisportfederatie. Aansluiten bij onze federatie (gratis) levert jouw sportclub tal van voordelen op. Bovendien zijn al de clubleden verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen via onze polis.