Griezeltellen

In oktober kan je weer Griezels gaan tellen.
Gezinssport Vlaanderen lanceert, samen met de Gezinsbond, de tweede Grote Griezeltelling! In aanloop naar Halloween kan je met onze tel- en kleurkaart op zoek naar alle Griezels in jouw buurt.

De eerste Grote Griezeltelling was een groot succes!

In aanloop naar Halloween gingen gezinnen in heel Vlaanderen op zoek naar Griezels in hun buurt. We riepen heel Vlaanderen op om hun huis te versieren met een pompoen, vampier, skelet, heks, spin of een andere griezel. Zo werd het een leuke zoektocht voor de kinderen om alle Griezels in hun buurt in kaart te brengen.

Er werden duizenden Griezels geteld en meer dan 150.000 kleurplaten gekleurd. We ontvingen meer dan 800 foto's van families die gingen Griezeltellen en kwamen zelfs in het VTM Nieuws en Karrewiet-journaal!

Enkele sfeerbeelden van editie 2020

Neem deel aan de tweede Grote Griezeltelling!

Tijdens de maand oktober organiseren we de tweede Grote Griezeltelling.

Zet deze activiteit alvast op de agenda van jullie club of Gezinsbondafdeling. Maak je leden warm om, in aanloop naar Halloween, hun huis te versieren met pompoenen, spinnen, heksen,... en alle Griezels in hun buurt in kaart te brengen.

Vanaf september zal je de Griezelfolders, met tel- en kleurkaart, kunnen bestellen. Gezinssportclubs en afdelingen van de Gezinsbond zullen een mail ontvangen met een link naar het bestelformulier.

Griezeltellen is een initiatief van Gezinssport Vlaanderen i.s.m. de Gezinsbond.