Informatie wintersportvakanties

GSF organiseert tijdens de kerst-, krokus- en paasvakantie en buiten het seizoen wintersportvakanties voor gezinnen. Je hebt de keuze uit (toer)skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen. Voor de allerkleinsten (4-6 jaar) wordt er sneeuwgewenning aangeboden. Tijdens de paasvakantie wordt er een jeugdskiweek (8-18 jaar) georganiseerd.

GSF is gekend om zijn tot in de puntjes verzorgde en volledig georganiseerde wintersportvakanties. Alles wordt vooraf geregeld, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over hotel, skipassen, skischool, materiaal,...

Prijzen zijn inclusief

  • 4 uren les o.l.v. gediplomeerde (Oostenrijkse) monitoren,
  • verblijf in half- of volpension
  • zesdaagse skipas,
  • huur materiaal,
  • reis met autocar (Royal Class) en
  • ongevallenverzekering (optioneel: annulatie- en bijstandsverzekering)

Onze wintersportvakanties worden uitsluitend georganiseerd voor leden van de Gezinsbond en/of GSF. Ben je nog geen lid? Geen probleem, je kan snel een eenvoudig jouw (gezins)lidmaatschap aanvragen bij GSF of de Gezinsbond.

Vakantieweetjes

Kids-ID

Kids-ID is verplicht voor kinderen tot 12 jaar, zorg ervoor dat je deze tijdig aanvraagt!

Helmplicht voor kinderen

Het dragen van een helm kan veel leed voorkomen. In Oostenrijk is een skihelm verplicht voor kinderen tot en met 15 jaar. Toch adviseren we iedereen om een helm te dragen. De huurprijs van een helm is voor kinderen van 4 t.e.m. 15 jaar bij de prijs inbegrepen.

Eenpersoonskamers

Eenpersoonskamers worden uitsluitend aanvaard indien de mogelijkheid in het hotel bestaat en mits betaling van een supplement van 60 euro. Wie geen eenpersoonskamer wenst, maar wel alleen wil verblijven in een tweepersoonskamer, betaalt ook deze toeslag.

Reis met autocar - opstapplaatsen

Voor al onze wintersportvakanties doen we beroep op goed uitgeruste autocars. Al onze autocars zijn uitgerust met licht achterover hellende zetels, toilet, dvd of video, bar met dranken en individuele verlichting.

Voor elke reis worden een aantal opstapplaatsen voorzien. Mogelijke opstapplaatsen zijn er in regio Brugge, Gentbrugge, Antwerpen, Groot-Bijgaarden, Heverlee en Houthalen. Bij reservatie kan je een opstapplaats als voorkeur doorgeven. De definitieve opstapplaatsen worden per reis bepaald op basis van het aantal inschrijvingen per regio.

Reis met eigen wagen

Wens je liever met eigen wagen te reizen? Dat kan in hotel Enghagen krokus en in hotel Innviertler pasen. Hier kunnen een beperkt aantal deelnemers met eigen wagen meereizen en wordt er sowieso een korting van 75 euro/persoon toegekend.

Ook naar onze andere hotels kan je met eigen wagen reizen op voorwaarde dat wij nog extra kamers ter beschikking kunnen krijgen. Hou er rekening mee dat zolang de bus nog niet volzet is de korting van 75 euro/persoon niet wordt toegekend. De verplaatsing van en naar de skipiste zal met eigen wagen dienen te gebeuren.

Als je met eigen wagen reist, hou er rekening mee dat winterbanden verplicht zijn in Duitsland en Oostenrijk. Ook sneeuwkettingen moet je meenemen, zelfs als je winterbanden hebt (ook in de paasvakantie)